Τα forums αποτελούν για τον ιδιοκτήτη ή για τον λάτρη των παπαγάλων μία πολύτιμη εμπειρία και μάθηση. Στα ελληνικά forums που έχουν ως θέμα τους τα πουλιά υπάρχουν κατηγορίες αφιερωμένες στους παπαγάλους και μέλη τα οποία με σεβασμό και αγάπη μοιράζονται τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους. Τα περισσότερα forums είναι ανοιχτά στο να διαβάσεις το δημοσιευμένο υλικό τους, καθώς  επίσης η εγγραφή ως ενεργό μέλος είναι ιδιαίτερα εύκολη και άμεση. Μπορείτε να κάνετε “κλικ” στο λογότυπο κάθε forum για να περιηγηθείτε σε αυτό.

 


Bird Nest :
Μια γλυκιά forumίτικη φωλιά, στημένη από ανθρώπους που συνειδητοποιημένα γράφουν, απαντούν και πληροφορούν “υπέρ” των πουλιών συντροφιάς. Ενδιαφέροντα και χρήσιμα άρθρα στην ελληνική γλώσσα για τα πουλιά, αλλά και έξυπνες ιδέες διασκέδασης για τον ελεύθερο χρόνο του χρήστη.


Greek Bird Club :
Ένα καλοστημένο ελληνικό forum αφιερωμένο στα πουλιά από ανθρώπους που αγαπούν, νοιάζονται και μεριμνούν για τους φτερωτούς τους φίλους.


Love4Birds :
Forum με ενδιαφέρουσες πληροφορίες και άρθρα… η περιήγησή σας θα σας φανεί χρήσιμη.


Pet Birds :
Ένα από τα πρώτα ελληνικά forums που στήθηκαν με θέμα τους τα πουλιά ως ζώα συντροφιάς. Αν και το forum είναι ανενεργό, περιέχει αξιολογότατα άρθρα και πληροφορίες.


Canary Breeder :
Αν και ο τίτλος του παραπέμπει σε “εκτροφή καναρινιών” το συγκεκριμένο forum διαθέτει μία άκρως ενδιαφέρουσα κατηγορία αφιερωμένη στους παπαγάλους.


Parrotlet Birds Forum:
Φόρουμ εστιασμένο στη φυλή των parrotlets και με πληροφορίες σχετικά με την εκτροφή τους, τη φροντίδα τους κ.α.. Στο φόρουμ υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα είδη παπαγάλων.

Categories: links

Comments are closed.