Ο Στρατής Κουκέλλης μεγάλωσε και ζει στη Λέσβο. Είναι λάτρης των παπαγάλων, οι οποίοι τον έχουν συντροφεύσει και τον συντροφεύουν σε κάθε φάση της ζωής του. Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να συνδυάζει τις καλλιτεχνικές του αναζητήσεις με τα αγαπημένα του φτερωτά, γεγονός που δίνει χαρά και σε εκείνον, αλλά και στα πουλιά του.

stratis-art-creations

Το MyParrots.gr με το συγκεκριμένο συνοπτικό άρθρο παρουσιάζει τη καλλιτεχνική δουλειά του Στρατή Κουκέλλη στους αναγνώστες του. Ο σκοπός απλός και ξεκάθαρος, όπως άλλωστε έχει προαναφερθεί στα αφιερωματικά άρθρα αυτής της κατηογρίας. Από τη μία να προβληθεί το άξιο συγχαρητηρίων δημιουργικό έργο του Στρατή και από την άλλη να γνωρίσουμε, ότι όσοι συγκατοικούμε με παπαγάλους στην Ελλάδα έχουμε άκρως ενδιαφέρουσες επιλογές αξεσουάρ και για εμάς και τους φτερωτούς μας φίλους από Έλληνες καλλιτέχνες.

Ο Στρατής ειδικεύεται και καλλιτεχνεί:

Τεχνική απεικόνισης με πυρογραφία σε ξύλο ή σε δέρμα, φτιάχνοντας:
α) θήκες καπνού, β) τσάντες, γ) βραχιόλια, δ) θήκες κινητών, ε) πορτοφόλια, στ) κάδρα, ζ) ζώνες κ.ο.κ.. Μπορείτε να του στείλετε τη φωτογραφία του αγαπημένου σας φτερωτού και να σας την απεικονίσει σε ότι είδος θέλετε ή να τον αφήσετε να αυτοσχεδιάσει μόνος του για ένα πρωτότυπο δώρο.
[slideshow id=13 w=450 h=350]

Τεχνική ξύλινων και σχοινένιων αξεσουάρ για παπαγάλους, δημιουργώντας με ασφαλή και σωστά επεξεργασμένα υλικά προσφέροντας:

  • α) παιχνίδια
    [slideshow id=8 w=450 h=350]
  • β) κούνιες,
    [slideshow id=10 w=450 h=350]
  • γ) πατήθρες,
    [slideshow id=9 w=450 h=350]
  • δ) stands,
    [slideshow id=12 w=450 h=350]
  • ε) σκάλες,
    [slideshow id=7 w=450 h=350]
  • στ) δίχτυα αναρρίχησης, κ.α..
    [slideshow id=11 w=450 h=350]

Εσείς αρκεί, είτε να διαλέξετε κάτι από τη συλλογή του, είτε να του παραγγείλετε μετά από επικοινωνία μαζί του το αξεσουάρ που επιθυμείτε για τον καλό σας φτερωτό με τα υλικά και τις διαστάσεις της προτιμήσεώς σας.

Τονίζουμε ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί ο Στρατής είναι ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ (non-toxic) και ορθά απολυμασμένα και επεξεργασμένα από πλευράς του (ξύλα ελιάς, χρώματα νερού για παιδιά, βαμβακερά σχοινιά, μη τοξικά δέρματα, κ.λ.π.).

Στρατής Κουκέλλης – Επικοινωνία:

  • e.mail: stratiskoukellis@yahoo.com
  • τηλέφωνο: 6936185173
  • facebook: Stratis Koukellis
Categories: parrots' art

Comments are closed.